Ilmoittautuminen

Ammattipoluille ilmoittautuminen (yläkoululaiset)

Ammattipolut on jaettu ammattiperheisiin, joista voit valita itsellesi yhden kiinnostavimman polun. Keskiviikkona ja torstaina ammattipolut päättyvät ammattitorille, missä tapaat alueemme kaikki koulutuksen järjestäjät ja työelämän edustajat. Tiistaina päätepysäkki on Taitaja9-kilpailu.

Ammattipolkujen ilmoittautumisaika on 1.2. – 15.4.2016.

  • Tästä linkistä opo tai muu yhteyshenkilö ilmoittaa kaikki oppilaansa (vain määrät, ei oppilaiden nimiä).
  • Yhdelle polulle mahtuu kerrallaan 20 oppilasta, ja ryhmä voi jakautua vaikka kaikille kahdeksalle eri ammattipolulle.
  • Polut alkavat 15 minuutin välein klo 8.30 – 13 välisenä aikana kaikkina Taitaja-päivinä eli 10. – 12.5.2016 (12.5. viimeinen lähtö klo 12).
  • Yhteyshenkilö saa sähköpostiinsa liput, jotka voi jakaa oppilaille lähinnä muistutukseksi siitä, mille polulle he ovat ilmoittautuneet.
  • Taitaja2016 -tapahtuman aikana voit kysyä ohjattuja ammattipolkuja vielä ammattipolkujen lähtöpaikasta Atria-hallista.
  • Jos ammattipolun opastuksen haluaa ruotsiksi, ole yhteydessä Anne Rintalaan, anne.rintala@sedu.fi, 040 830 4265.

Kysy lisää yläkoululaisten ammattipoluista Annelta (yhteystiedot alla). Tulemme mielellämme kertomaan lisää Taitaja2016-tapahtumasta ja ammattipoluista koulullenne, olethan yhteydessä! Anne Rintala, anne.rintala@sedu.fi, 040 830 4265.

Ammattipoluille ilmoittautuminen (muut opiskelijat ja aikuiset)

Aikuisten ammattipoluilla on mahdollisuus tutustua ammattialoihin ja koulutuksiin oman mielenkiinnon mukaisesti.  Ammattipolut toteutetaan pääasiassa itseohjautuvasti ennakko-ohjeistuksen mukaisesti. Ennakko-ohjeistus löytyy ammattipolkujen ennakkotehtävä –linkin kautta. Itsenäisesti paikalle saapuvien ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Ryhmien ilmoittautuminen

Aikuis- ja opiskelijaryhmät ilmoittautuvat tästä linkistä. Ilmoittautumisen yhteydessä aikuis- ja opiskelijaryhmät voivat pyytää opastettua kierrosta lisätietoja -kohdassa. Ilmoittautumisen jälkeen saatte tarkemmat ohjeet ennakkovalmistautumisesta ja tapahtumaan saapumisesta.

Aikuisten ammattipolkuihin liittyvissä asioissa ota yhteyttä Maria Kasaseen, 040 680 7636, maria.kasanen@sedu.fi