Ammattipolut

Taitaja-tapahtumassa näet ammatit livenä!

Ammattipolkujen aikana pääset näkemään, kokemaan, seuraamaan ja ennen kaikkea yrittämään ihan itse. Tsekkaa Test the Best-pisteet polkujen varrella!

Taitaja2016- tapahtumassa pääset tutustumaan lähes 50 ammattiin. Voit perehtyä juuri sinua kiinnostaviin ammattialoihin osallistumalla opastetuille ammattipolkukierroksille. Tarjolla on kahdeksan erilaista ammattipolkua. Samalla kuulet jo alansa valinneiden tulevien ammattilaisten tarinan siitä, miten he päätyivät valitsemalleen alalle ja millaista alalla on opiskella.

Jos et halua opastettua kierrosta, voit kulkea myös omatoimisesti kartan avulla tutustuen tapahtuma-alueeseen. Kartan voit tulostaa huhtikuussa näiltä sivuilta ennen tapahtumaan saapumista. Voit myös ladata karttasovelluksen omaan mobiililaitteeseen ja kulkea tapahtumassa sen avulla. Mobiiliversio on ladattavissa näiltä sivuilta ennen tapahtuman alkua.

Tutustu Ammattipolkuihin (pdf).

Pelit

Tutustu Taitaja-tapahtumaan ja ammatilliseen koulutukseen Sedun datanomiopiskelijoiden tekemien pelien avulla
omaonni.fi/talent
omaonni.fi/taito
Pelit toimivat tietokoneella, tabletilla sekä kännykällä.

Mikä on sun juttu?

Hae tietoa eri ammateista www.ammattinetti.fi.

Missä sinä olet hyvä? Millaisista asioista olet kiinnostunut? Mikä sinulle on työssä tärkeää? Ja paljon muita avainkysymyksiä pyörii mielessä, kun valitsee alaa, koulutusta, opiskelupaikkaa.

Ammatinvalintaohjelma AVO auttaa arvioimaan kykyjäsi. Tee testi AVO!
Mille alalle persoonasi sopii? Missä sinä voisit viihtyä? Duunikone

 

ammattipolut_vänkäri_PRP