Finaali

Tervetuloa kokemaan Taitaja2016-tapahtuma Seinäjoella 10.–12.5.2016!

miia_ylimaki_taitaja2016_tyllihame_nosto_etusivu

Te 450 kilpailijaa olette tapahtuman päätähdet – koko suurella yleisöllä on mahdollisuus tulla seuraamaan, miten te nuoret alan taitajat teette työtänne työelämää muistuttavissa tilanteissa. Kilpailuun voivat osallistua kilpailuvuonna 20 vuotta täyttävät tai sitä nuoremmat ammattioppilaitosten opiskelijat. Semifinaalien kautta juuri te olette saavuttaneet paikkanne. Me haluamme luoda olosuhteet, joissa jokainen teistä pystyy parhaimpaansa. Onnea finaaliin!

Kaikkien lajien finaalitehtävät julkaistaan ma 14.3. klo 9!

Finalistien kuvauslupa ja -ohje  (kuvat 11.3. mennessä viestinta@sedu.fi)

Taitaja-säännöt

Seinäjoella SM-mitalit jaetaan 47 lajissa. Jokaisen lajin tuomaristossa ovat edustettuina kouluttajat, työnantajat ja työntekijät.

Tapahtumassa mukana kilpailijoiden rinnalla osaamistaan pääsee näyttämään parikymmentä ulkomaalaista kilpailijaa mm. Hollannista, Isosta-Britanniasta, Virosta, Kiinasta ja Venäjältä. Osa heistä valmistautuu EuroSkills-kilpailuun.

TaitajaPLUS

TaitajaPLUS-kilpailu on ammattitaitokilpailu erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille. Alaikäraja on 15 vuotta eikä yläikärajaa ole. Taitaja2016-tapahtumassa TaitajaPLUS-lajeina ovat asiakaspalvelu ja myynti, kiinteistönhoito, logistiikka ja puhdistuspalvelu. Onnea finaalisuorituksiin!

TaitajaPLUS-kilpailun säännöt

Taitaja9

Seinäjoen Taitaja2016-tapahtuman kilpailuosuuden avaa tiistaina 10.5. Taitaja9. 9-luokkalaisille suunnattu kädentaitoja ja yhteistyökykyä vaativa huikea kisapäivä Seinäjoen uimahalli-urheilutalossa kokoaa 36 joukkuetta, siis 108 yläkoululaista kisaamaan nokkeluudessa, ketteryydessä ja taidoissa. Taitaja9-kisa käydään kolmihenkisin sekajoukkuein. Nopeimmin tehtäväradan kaikki tehtävät oikein suorittanut joukkue voittaa.

Yleisö on tervetullut seuraamaan tapahtumientäyteistä päivää Seinäjoen uimahalli-urheilutalon (Kirkkokatu 15) lehtereille klo 9 alkaen. Katso päivän aikataulu! Päivän huipennusmittelö alkaa aikataulun mukaan klo 14.30! Onnistumisen iloa!

Näytöslajit

Seinäjoen keskustassa tapahtuma korostaa alueen vahvuuksia näytöslajeissa elintarvikkeiden valmistus ja lihatuotteiden valmistus. Juurista jalostukseen näkyy ja maistuu! Näytöslajia turvallisuusala pystyy hyvin seuraamaan Seinäjoki Areenan edustalla.

Lajinäytökset

Perustason ensihoito, hyvinvointiteknologia ja bioenergia tutustuttavat uuteen tekniikkaan, digitaalisuuteen ja myös opettajan muuttuneeseen rooliin. Sisustus pääsee näyttämään verhoilu- ja sisustusalan osaamista.

Lisätietoja
Taitaja-kilpailutoimisto
käyntiosoite: Kirkkokatu 10, 60100 Seinäjoki
p. 020 124 5504 tai 040 680 7600
taitaja2016@sedu.fi

Kilpailujohtaja Liisa Lähdesmäki
liisa.lahdesmaki@sedu.fi
p. +358 40 830 2245

Tervetuloa Seinäjoelle ammatillisen koulutuksen juhlaan!

Kartta_Final

Tutustu suorituspaikkoihin!